Fortifoods adalah sebuah syarikat yang menerajui bidang penyelesaian pemakanan. Dengan berbekalkan teknologi yang terbaru dalam sektor pemakanan dan nutrisi, kami berhasrat untuk menyampaikan produk yang bermanfaat serta berkesan kepada pelanggan kami. Matlamat kami adalah untuk merevolusikan cara warganegara Malaysia memperolehi micronutrien yang penting dalam makanan harian mereka. 

Fortifoods adalah syarikat yang melebihi taraf biasa. Kami yakin dengan kebolehan kami, dan memastikan servis yang berkualiti dan berhemah tinggi. Kami mengutamakan nasihat yang praktikal untuk mengatasi isu-isu yang perlu ditangani menerusi idea-idea yang unik dalam menghadapi cabaran seharian pelanggan kami dalam industri makanan.

Di Fortifoods, kami sedia untuk berkongsi pandangan dan kepakaran kami bagi membantu pelanggan supaya mencapai potensi perniagaan mereka dengan penuh. lni dicapai dengan meluaskan pasaran menerusi penyelesaian yang inovatif dan sihat. Dengan memperkenalkan kaedah penyelesaian yang baru, kami dapat membina perniagaan mereka dengan efektif dan kreatif.

Siapakah Kami

Perkhidmatan Kami

Menerokai Idea Baru